Infobrief laatste activiteit & kamp 2011

Beste ouders,

We hebben voor jullie nog enkele belangrijke zaken te melden, vandaar dit briefje.

Allereerst: de activiteit van 26 juni gaat niet door wegens het schoolfeest, en zal ook niet verplaatst worden. We hebben dus geen activiteiten meer gepland voor dit werkjaar.

Verder hebben we ook nog enkele nieuwigheden i.v.m. het kamp. Om te beginnen willen we de aandacht vestigen op de inschrijvingen van het kamp: dit kan tot ten laatste 1 juli. Vermeld bij de overschrijving zeker ook de naam van het lid. Ons rekeningnummer vindt u terug in het blauwe kampboekje.

Ook de inschrijving van het spaghetti-festijn ontvangen we graag tegen deze dag (1 juli). U kan dit doen door het blauwe papiertje aan iemand van de leiding te bezorgen, of door je bestelling te mailen naar ons mailadres (zie onderaan deze brief). Belangrijk: wanneer u de aantallen doorgeeft (bolognaise, carbonara, dessert), reken dan de spaghetti voor de leden hierbij. Zij kunnen dus ook de keuze maken tussen bolognaise, carbonara, en een dessertje. Daaronder vermeldt u hoeveel leden mee eten.

Op 9 juli vanaf 19u organiseren we een laatste contactmoment voor het kamp. Hier kan u de koffers binnenbrengen, dan wordt het zakgeld en de spaghetti afgerekend, en ontvangt u een routebeschrijving naar de kampplaats. De Jonghernieuwers en Knapen brengen dan ook hun fietsen mee. Deze moeten ook helemaal in orde zijn: werkend licht, remmen, twee wielen en een stuur.

Op 11 juli vertrekten we met de bus naar het kamp. Deze bus zal stipt vertrekken om 17u aan het lokaal, dus niet om 18u. Om alles vlot te laten verlopen zouden we willen vragen om rond 16u30 aanwezig te zijn, zodat we de bagage tijdig kunnen inladen en iedereen een plekje te geven op de bus. De SIS-kaarten zullen dan ook worden ingezameld, wanneer we de bus opstappen. Op 14 juli worden de Sloebers verwacht omstreeks 18u op de kampplaats.

Ons spaghetti-festijn vindt plaats op 20 juli. De ouders, bomma’s, bompa’s, broertjes, zusjes,… zijn welkom vanaf 18u. Hierbij vindt ook een leuk slotmoment plaats. We hopen om er samen met jullie een gezellige avond van te maken! Jullie zullen ook pijlen zien hangen, waardoor u de kampplaats gemakkelijk zal kunnen vinden.

Ziezo, indien jullie nog vragen hebben, twijfel zeker niet om ons te contacteren!

Met vriendelijke groeten en tot binnenkort,

De leiding

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.