Ledenweekend 2014: 11-13 april

Beste ouders en leden,

Wij zijn bijzonder blij dat we een nieuwe editie mogen aankondigen van het tofste weekend van het jaar: het ledenweekend! Dit weekend zal doorgaan van 11 tot 13 april 2014. Het ledenweekend begint vrijdagavond om 18u30. Het ledenweekend eindigt om 12 uur zondag middag. Voor vrijdagavond wordt er geen eten meer voorzien.

Het weekend zal doorgaan in het plezantste dorp: Dilsen-Stokkem! De kampplaats heet ‘De Driepaal’, gelegen op de berg tussen Dilsen en As. Adres: Driepaal 8, 3650 Dilsen-Stokkem. Je vindt deze kampplaats als je van Dilsen richting Opoeteren rijdt (Europalaan), en vanaf het begin van het bos neem je de eerste weg links (naar boven). Dan kom je uit op de Driepaal.

Het zachte prijsje van dit weekend bedraagt 25 euro. Om je kind in te schrijven voor het ledenweekend, bezorg je dit geld aan de groepsverantwoordelijke. Uiteraard volgt er nog een tweede brief met alle praktische details. Hierin zal vermeld staan wat je moet meebrengen, enzovoorts. Ook belangrijk: de KSA voorziet geen vervoer voor het ledenweekend, hiervoor doen we beroep op de ouders. We denken dat de mama’s en papa’s ook wel graag eens zien waar hun kinderen zullen ravotten!

Wij lichten ook al een stukje van de sluier op. We gaan op een reuze piraten avontuur. Dus je kan alvast je kennis beginnen bijschaven hoe zij leven en spelen maar genen paniek wij gaan jullie hier alles over leren. als het kamp gedaan is zullen jullie volleerde piraten zijn.

Even kort samengevat:

Wat? Ledenweekend 2014

Waar? Kampplaats ‘De Driepaal’ te Dilsen

Adres: Driepaal 8, 3650 Dilsen-Stokkem.

Wanneer? 11 tot 13 april 2014

Prijs? 25 Euro

Ziezo, moesten er nog vragen zijn kan u ze ons altijd stellen, en voor de rest hopen we jullie terug te zien op ledenweekend!

Met vriendelijke groeten,

Jordy, Xavier, Frank, Alex, Dieter, Sander, Koen, Toby

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.