Activiteitenprogramma 2014

Beste ouders en leden,

Het jaareinde is in zicht, en daarom maken we bekend welke fijne activiteiten we zullen organiseren in 2014! Op onze kalenderpagina van de website kan je het ganse overzicht terugvinden.

Eerst en vooral zijn er de tweewekelijkse activiteiten voor onze leden. Een zondagnamiddag spelen en gek doen voor de jongere groepen, op vrijdagavond hebben de oudere groepen een spannende activiteit. We willen ook even meegeven dat de Jongknapen, Knapen en Jonghernieuwers hun fiets nodig hebben op de activiteit. Voor de activiteit op vrijdagavond is licht op de fiets ook belangrijk. Ken je een kameraadje dat eens graag wil meespelen? Breng hem gerust mee naar de activiteit!

Verder hebben we enkele activiteiten om de innerlijke mens te verzorgen. Op zondag 26 januari is er steakdag in de Edelweiss, en op zaterdag 31 mei houden we pastadag met twee soorten pasta in ons lokaal. We danken jullie alvast voor je aanwezigheid, wat een grote steun is voor onze vereniging.

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we ook twee kampjes: het ledenweekend en het grote kamp in de zomervakantie. Het ledenweekend vindt plaats op 11-12-13 april op de Driepaalhoeve te Dilsen, het grote kamp is in Medendorf-B├╝llingen, van 11 tot 21 juli. Van deze geweldige activiteiten krijg je weldra meer informatie.

Tot slot gaan we op 4 mei naar het fijnste kinderfestival: Doki Fun Festival van KSJ Limburg. Dit is een grote speeldag met massa’s activiteiten, attracties, optredens,… Dit initiatief gaat door in Kiewit. Ook hiervan zal de leiding weldra meer informatie verspreiden.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.